miercuri, 19 octombrie 2011

ORASUL CARE CANTA-CALAFATUL IN IMAGINI TELEVIZATE

               Duminica,9 octombrie 2011,de la ora 17:30 pana la ora 17:45,pe canalul TVR3,orasul Calafat a fost prezentat,in imagini televizate,sub un generic sugestiv: ,,orasul care canta".Am vazut pe Dan Vana si Zory David interpretand muzica folk,Grupurile vocale ,,Amadeus" si ,,Perla Dunarii",Corul mixt al Bisericii ,,Izvorul Tamaduirii"(dirijor-preotul Valeriu Tudor),instrumentisti:Emil Pondila (saxofon),Ion Craitoiu si Letitia Sterian (batutul toacei din lemn),Cristina Burca (fluier),grupul ,,Perla Dunarii".Pornind de la indemnul ,,canta ce-ti vine in minte acum" am remarcat interpreti ocazionali luati prin surpriza:dr. Mihai Popescu,o postarita,un grup de copii de rromi etc.
               Locurile alese pentru filmare:case vechi,darapanate,Fantana Invelita (pe cand era vopsit cu gri gardul de imprejmuire),Portul Calafat,Biserica ,,Izvorul Tamaduirii" (cafasul unde corul a interpretat melodiile:,,Iac-asa" si ,,Miluieste-ma Dumnezeule"),fluviul Dunarea,hotelul ,,Panoramic",Palatul Copiilor,casa de rromi s.a.
               In prezent,multe din film nu mai corespund,vremea a adus schimbari,deci pelicula ar trebui...reinoita cu imagini actuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu